Simple Machine Codes
December 15, 2018, 06:02:44 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to SMC, the best place for your SMF For Free Codes
 
  Home Help Search Arcade Gallery Affiliates Code Index Staff List Calendar Members Login Register  

Add More Tabs v2.5

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Add More Tabs v2.5  (Read 2074 times)
Agent Moose
Administrator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2,672



View Profile WWW
« on: March 13, 2008, 02:43:10 pm »

Footers:
Code:
<script>
function AddTabV25(Url,Name){
$(".maintab_back:contains(Logout) , .maintab_back:contains(Register)").before("<td valign='top' class='maintab_back'><a href='" + Url + "'>" + Name + "</a></td>");
};
AddTabV25("Url","Name");
</script>

Original Request: http://smcodes.smfforfree3.com/index.php/topic,692.0.html

Just like the Other Tab Codes, this adds another tab.  But, it makes it look more like a tab, so it doesn't have the space Smiley

NAME = The Name of new the Tab.
URL = The URL of the new Tab.

Just add more of these lines to add more tabs Smiley
Code:
AddTabV25("NAME",URL);

Enjoy Smiley
« Last Edit: April 10, 2008, 01:29:15 pm by Agent Moose » Report Spam   Logged

Agent Moose Jr.
Ultra Contagious
Global Moderator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1,045



View Profile WWW
« Reply #1 on: March 15, 2008, 01:30:41 pm »

this code does not work
Report Spam   Logged

Newest:

Agent Moose
Administrator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2,672



View Profile WWW
« Reply #2 on: March 15, 2008, 02:23:02 pm »

First Post Updated.  And I know that it will work.  I used it in SMF Page V2 Smiley
Report Spam   Logged

Agent Moose Jr.
Ultra Contagious
Global Moderator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1,045



View Profile WWW
« Reply #3 on: March 15, 2008, 02:48:14 pm »

i dont like smf page v2 because the title of the box makes it the title of the tab which is not very good and in smf page v1 if you added another line with the same url it adds another box under it which is great but in v2 it does the same thing but under each box it says Smf page v2 made my agent moose and its really spaced so yea thas my opinion on smf v2 so make 4 areas link,tabname,titleofbox,content and make it so there is no spaces
Report Spam   Logged

Newest:

Agent Moose
Administrator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2,672



View Profile WWW
« Reply #4 on: March 15, 2008, 07:57:28 pm »

...Ummm...That should of been in the SMF Page V2 Topic I am guessing...
Report Spam   Logged

Blahs
100 Club Member

Offline Offline

Posts: 184


Rockstar!


View Profile WWW
« Reply #5 on: March 17, 2008, 02:34:49 pm »

This code does not work...
Report Spam   Logged


Join my forums!!!!
Url: http://silabforums.smfforfree4.com/index.php
Agent Moose
Administrator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2,672



View Profile WWW
« Reply #6 on: March 17, 2008, 05:26:42 pm »

This does work.  You just need to change something in your headers.

Remove this:
Code:
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://209.85.48.12/9581/134/upload/p4217340.ibf">//Jquery code</script>
And add this to the very top of your headers:
Code:
<script src="/jquery.js"></script>
Report Spam   Logged

Blahs
100 Club Member

Offline Offline

Posts: 184


Rockstar!


View Profile WWW
« Reply #7 on: March 17, 2008, 08:28:50 pm »

This does work.  You just need to change something in your headers.

Remove this:
Code:
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://209.85.48.12/9581/134/upload/p4217340.ibf">//Jquery code</script>

ok thanks...
And add this to the very top of your headers:
Code:
<script src="/jquery.js"></script>
Report Spam   Logged


Join my forums!!!!
Url: http://silabforums.smfforfree4.com/index.php
reaperman1982
Starter

Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #8 on: March 19, 2008, 08:12:44 pm »

okay I've seen some site that have the tabs above the...... greeting box? I guess thats what you would call it as well as below are there any codes that can do this?
Report Spam   Logged
unreal
Starter

Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #9 on: March 22, 2008, 11:50:11 pm »

I have came up with another solution if this dosnt work for you

Quote
AddTabV25("URL HERE","LABLE HERE");

Just simply change the url where he said to put the name, vis-versa for the name
Report Spam   Logged
Agent Moose
Administrator

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2,672



View Profile WWW
« Reply #10 on: April 10, 2008, 01:30:01 pm »

Wow...Now I see for sure why this didn't work.  Anyway, Thanks unreal for catching that.  I fixed it in the SMF Page V2 though....
Report Spam   Logged

legend 1234
100 Club Member

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 461


Legend 1234


View Profile WWW
« Reply #11 on: April 11, 2008, 01:37:54 am »

lol yea i did the code but i did unreal's way

and it wokred fine for me

i did this like a week ago Tongue

nice guys

legend 1234
Report Spam   Logged

zecere
Newcomers!

Offline Offline

Posts: 2


View Profile
« Reply #12 on: April 27, 2008, 08:14:13 am »

yay it works! Agent moose Thanks!
Report Spam   Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum | Buy traffic for your forum/website

Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy